brucoši 2017/18

Štovani brucoši,

UPDATE:  Od danas, 21.09.2017. u 12h možete pristupiti svojim NOVIM @foi.hr email sandučićima sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetima.

Dobar start jest webmail sučelje na URLu: http://webmail.foi.hr 

Više o svemu, kao i uvijek dosada – u članku http://cip.foi.hr/foi-email/

Ne brinite, svojim novim @foi.hr email sandučićima moći ćete pristupiti sa početkom nove akademske 2017/18 godine. Dakle, još malo strpljenja.

U međuvremenu, informirajte se malo detaljnije o samim računima, čemu služe, gdje se upotrebljavaju, koji su servisi u pitanju, pronjuškajte po strukturi menija, upoznajte se sa sigurnosnim aspektima odgovornog ponašanja u radu na budućim serverima nastave itd..itd.

Svi pak brucoši – cca. 300tinjak njih koji iz njima znanih razloga – svojedobno tijekom upisa u novu akademsku 2017/18 godinu NISU promijenili svoje tada NOVODOBIVENE, INICIJALNE lozinke za pripadajuće AAI@EduHr korisničke račune unutar 48h – morati će se nakon 5 uspješnih prijava na servise PONOVO javiti u Referadu Fakulteta zbog izdavanje nove, privremene lozinke.

Naime, mnogi servisi i usluge pod kapom Fakulteta neće dozvoljavati daljnji rad nakon 5 uzastopnih uspješnih prijava sa INICIJALNO dodijeljenom lozinkom.

2 su mjesta gdje možete obaviti obaveznu promjenu novo Vam dodijeljene lozinke iz Referade :

Oboružajte se strpljenjem i budite ljubazni prema djelatnicama Referade pritom.

Više o toj,  obaveznoj proceduri promjene lozinke u sustavu AAI@EduHr pronađite u članku na URLu http://cip.foi.hr/politika-obavezne-promjene-lozinke/  koji tamo čuči i čeka da bude pročitan od 16.06.2017.

Hvala na razumijevanju.

CIP služba

You may also like...