brucoši 2018/19

Štovani brucoši,

S obzirom  da upisi za preddiplomske sveučilišne studije u akademsku godinu 2018/19 traju još do 21.09.2018 a sama akademska godina počinje tjedan dana kasnije – 24.09.2018.  – svojim novim @foi.hr email sandučićima ćete moći pristupiti najranije 20.09.2018. Još malo strpljenja dakle.

Akademski kalendari studija se nalaze na linku: https://www.foi.unizg.hr/hr/studenti

 

U međuvremenu, informirajte se malo detaljnije o samim računima, čemu služe, gdje se upotrebljavaju, koji su servisi u pitanju, pronjuškajte po strukturi menija, upoznajte se sa sigurnosnim aspektima odgovornog ponašanja u radu na budućim javnim serverima nastave …itd.

Svi pak brucoši – cca. 200tinjak njih koji iz njima znanih razloga – svojedobno tijekom upisa u novu akademsku 2018/19 godinu NISU promijenili svoje tada NOVODOBIVENE, INICIJALNE lozinke za pripadajuće AAI@EduHr korisničke račune unutar 48h – morati će se nakon 5 uspješnih prijava na servise PONOVO javiti u Referadu Fakulteta zbog izdavanje nove, privremene lozinke.

Naime, mnogi servisi i usluge pod kapom Fakulteta neće dozvoljavati daljnji rad nakon 5 uzastopnih uspješnih prijava sa INICIJALNO dodijeljenom lozinkom.

2 su mjesta gdje možete obaviti obaveznu promjenu novo Vam dodijeljene lozinke iz Referade :

Oboružajte se strpljenjem i budite ljubazni prema djelatnicama Referade pritom.

Više o toj,  obaveznoj proceduri promjene lozinke u sustavu AAI@EduHr pronađite u članku na URLu http://cip.foi.hr/politika-obavezne-promjene-lozinke/  koji tamo čuči i čeka da bude pročitan od 16.06.2017.

Hvala na razumijevanju.

CIP služba

You may also like...