brucoši 2021/22

Štovani brucoši,

Informirajte se malo detaljnije o samim računima, čemu služe, gdje se upotrebljavaju, koji su servisi u pitanju, pronjuškajte po strukturi menija, upoznajte se sa sigurnosnim aspektima odgovornog ponašanja u radu na budućim javnim serverima nastave.

Naime, mnogi servisi i usluge pod kapom Fakulteta neće dozvoljavati daljnji rad nakon 5 uzastopnih uspješnih prijava sa INICIJALNO dodijeljenom lozinkom.

2 su mjesta gdje možete obaviti obaveznu promjenu novo Vam dodijeljene lozinke iz Referade nakon samog upisa :

Ponesite neki osobni identifikacijski dokument sa sobom te budite strpljivi i ljubazni prema djelatnicama Referade pritom.

Više o toj,  obaveznoj proceduri promjene lozinke u sustavu AAI@EduHr pronađite u članku na URLu http://cip.foi.hr/politika-obavezne-promjene-lozinke/

Hvala na razumijevanju.


Svi pak brucoši koji iz njima znanih razloga – svojedobno tijekom upisa u novu akademsku 2022/23 u srpnju 2022. NISU promijenili svoje tada NOVODOBIVENE, INICIJALNE lozinke za pripadajuće AAI@EduHr korisničke račune unutar 48h – morati će se nakon 5 uspješnih prijava na servise PONOVO javiti u Referadu Fakulteta zbog izdavanje nove, privremene lozinke. Iznimno – emailom kao što je navedeno u članku: http://cip.foi.hr/korisnicki-racuni/

Ne zaboravite u tom emailu dodati fotografiju osobne iskaznice.


NAPOMENA:

Nakon što zatražite i dobijete detalje Vašeg AAI korisničkog računa/identiteta, nije više potrebno slati presliku osobne karte za svako daljnje pitanje službi podrške (podrska@foi.hr) već samo nastaviti koristiti svoju novodobivenu @student.foi.hr email adresu.

 

 

You may also like...